GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 15:16

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ'NDE TUĞÇE KANDEMİR RÜZGARI ESECEK

Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir, 8 Ağustos Salı günü (Yarın) Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara keyifli bir gece yaşatacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ'NDE TUĞÇE KANDEMİR RÜZGARI ESECEK

Elazığ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve yaz boyunca Elazığlı vatandaşları birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, Elazığlıların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Çocuklar, kadınlar, gençler ve ailelere yönelik birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında sevilen ulusal sanatçıları da Elazığlılarla buluşturuyor.

Bu kapsamda Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir 8 Ağustos Salı günü (Yarın) saat 21.00’de Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Şarkılarıyla dinlenme rekorları kıran, müzik severlerin beğenisini kazanan Tuğçe Kandemir birbirinden özel parçaları ile Kültür Park Amfitiyatro’da Elazığlılara müzik ziyafeti sunacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrin sosyal hayatına katkı sunmak amacıyla Yaz Şenlikleri kapsamında kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediliyoruz. Bu kapsamda Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir, 8 Ağustos Salı günü (Yarın) saat 21.00’de müzik ziyafeti sunacak. Kültür Park Amfitiyatro’da ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

AdminAdmin