GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-07-2023 17:50

Elazığ Belediyesi, Yol Bakım-Onarım ve Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde konforlu ulaşımı sağlamak için asfaltlama çalışmalarına Abdullahpaşa Mahallesi ile devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, Yol Bakım-Onarım ve Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir içi trafik konforunu artırmak için yol genişletme, asfalt bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Abdullahpaşa Mahallesi Saray Bosna Caddesi’ndeki 4 şeritli yolda çalışmalar devam ediyor.

Yakup Kılıç Spor Salonu Kavşağı'ndan Abdullahpaşa Mahallesi Pazarı'na doğru giden yolda yol yenileme ve genişletme çalışması yapan ekipler; bin 800 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde, çift gidiş ve çift geliş (2x2) toplam 4 şerit olan yolda PMT seriminin ardından asfalt serimine geçti.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kış aylarında yaptığımız planlama üzerine Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz yaz ayının gelmesiyle birlikte yoğun bir asfalt sezonu geçiriyor. Şehrimizin yol standardını yükseltme ve daha iyi şartlara getirme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trafiğin aksamaması için ekiplerimiz, kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacaktır.” denildi.

AdminAdmin