GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-07-2021 22:34

Elazığ Emniyetinde 39 yıl görev yapan Ahmet Sivritepe emekli oldu

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde memur olarak uzun yıllar görev yapan Elazığlı Ahmet Sivritepe, emekliliğe ayrıldı. Ailesi, sevenleri ve dostları kendisini yalnız bırakmadı.

Elazığ Emniyetinde 39 yıl görev yapan Ahmet Sivritepe emekli oldu
"

Elazığ’ın sevilen isimlerinden trafik memuru olarak görev yapan 60 yaşındaki Ahmet Sivritepe, emekli oldu. 39 yıl vatan ve bayrak aşkıyla bıkmadan çalışıp emekliliğe ayrılan memur Sivritepe'yi bu mutlu gününde ailesi başta olmak üzere emniyet teşkilatı, sevenleri ve ailesi yalnız bırakmadı.

 

Düzenlenen törene Trafik Şube Müdürü Şevket Avşar, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi, Bem- Bir Sen Şube Başkanı Süleyman Akay, Ulukent Muhtarı Ayhan Atlan, Kanal Fırat Spor Müdürü Coşkun Kamaç, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

 

Elazığ Son Haber

banner105

 

 Hemşehrimiz Sivritepe Emekliye Ayrıldı

Hemşehrimiz Sivritepe Em

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube’de memur olarak uzun yıllar göre

 

Ahmet Sivritepe… Elazığ Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinin gözbebeği…

 

Uzun yıllar vatan ve bayrak aşkıyla bıkmadan yılmadan çalıştı.

 

Göreve başladığı günden bugüne geçen süreci berber koltuğuna benzeterek, makamlar gelip geçicidir, tıraşı biten gider sözleri ile noktaladığı mesleğine veda etti.

 

Emekliliğe ayrılan memur Ahmet Sivritepe'yi bu mutlu gününde ailesi başta olmak üzere emniyet teşkilatı, sevenleri ve ailesi yalnız bırakmadı.

 

SİVRİTEPE: ONUR VE ŞEREFİMLE YAŞADIM

Emekliye ayrılan hemşehrimiz Ahmet Sivritepe, “Bu mesleğe severek girdim. Bu mesleğim boyunca da her zaman insanlara hizmet etmeyi kendimde bir borç daha doğrusu insanlara hizmet etmek bana bir ana gaye oldu. Mesleğim boyunca dürüst ve düzenli yaşamaya dikkat ettim. Her zaman büyüğüme saygıda kusur etmedim, küçüğüme sevgide kusur etmedim. Teşkilatı sevdiğim gibi evladım da şu anda benden bayrağı teslim almış durumda. Evladım da şu anda Antalya’da asayiş büroda görev yapmaktadır. Biz baba oğul omuz omuza vererek Sayın Cumhurbaşkanımızın konvoylarında mitinglerinde baba oğul görev yaptık. Bugüne kadar yapmış olduğum görevler sırasında hiçbir eziklik duymadığım gibi hep onur ve şeref gördüm, onur ve şerefimle yaşadım” Diye konuştu.

 

Trafik şube müdürü Şevket Avşar, emeklerinden dolayı Ahmet Sivritepe’ye plaket takdim edip teşekkür etmesinin ardından emek verdiği emniyet teşkilatından alkışlar eşliğinde ayrıldı.

Haberin Galerisi : Elazığ Emniyetinde 39 yıl görev yapan Ahmet Sivritepe emekli oldu
AdminAdmin