SPOR
Giriş Tarihi : 23-06-2023 14:38   Güncelleme : 27-12-2023 02:14

ELAZIĞ GENÇLİK SPOR KULÜBÜ SU TOPU TAKIMI NAMAĞLUP TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Yozgat ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Su Topu Grup Müsabakalarına Elazığ'ı temsilen katılan Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Kız ve Erkek Takımı 18 Takım arasından namağlup olarak Türkiye Finallerine katılacak.

ELAZIĞ GENÇLİK SPOR KULÜBÜ SU TOPU TAKIMI NAMAĞLUP TÜRKİYE FİNALLERİNDE

18 Takım ve 255 sporcunun yer aldığı organizasyonda Elazığ'ı temsil ederek katıldıkları tüm müsabakalarda elde ettikleri başarıyla Türkiye Şampiyonasına namağlup gidecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; öncelikle sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bildiğiniz üzere Su Topu takımımız Elazığ’ımızın ilk takımı ve profesyonel liglerde mücadele ediyorlar, hepsi şehrimizin öz evlatları transfer yapmadan kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımız. 

orisbet

Analig’de namağlup elde ettikleri başarılarından ötürü kutluyorum, geleceği parlak ve takımımızın önü açık, bizlerde elimizden gelen desteğin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 

Takımımızı ve antrenörlerimiz Meltem Uğraş ve Bekir Sadak hocalarımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum, ifadelerine yer verildi

AdminAdmin