SPOR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 20:00

ELAZIĞ GSK SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Okul Sporları Yıldızlar Erkekler Hentbol Grup Birinciliği müsabakalarına katılan Elazığ Doğukent Ortaokulu ve Elazığ Gençlikspor Kulübü 1. Olarak Elazığ’ı Türkiye yarı finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

ELAZIĞ GSK SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep’te düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Erkekler Hentbol Grup Birinciliği müsabakalarına ilimizi temsil etmek üzere Elazığ Doğukent Ortaokulu ve Elazığ Gençlikspor Kulübü sporcuları katıldı.

25-29 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Erkekler Hentbol Grup Birinciliği müsabakalarına katılan Hentbol Erkekler sporcuları Grup müsabakalarında 1. Olarak Elazığ’ı Türkiye Yarıfinallerinde temsil etmeye hak kazandı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Okul Sporları kapsamında 25-29 Aralık tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Yıldızlar Erkekler Hentbol Grup Birinciliği müsabakalarına katılan Elazığ Doğukent Ortaokulu ve Elazığ Gençlikspor Kulübü sporcularımız Grup müsabakalarında 1. Olarak Türkiye Yarıfinallerine katılmaya hak kazandı. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor katılacakları Türkiye Yarıfinalinde başarılar diliyoruz “ ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin