GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2023 18:42

Elazığ TSO’da Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Organları ve Üyelerin katılımıyla Bayramlaşma Töreni gerçekleşti.

Elazığ TSO’da Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

Bu Bayram içimiz buruk

Bayramlaşma Töreninde misafirlere seslenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Çok Kıymetli Meclis Başkanım, Başkan Yardımcılarım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, İş Dünyamızın çok değerli temsilcileri, Bayramlaşma Törenimize katılığım sağlayan küçük misafirlerimiz, Saygıdeğer Basın Mensupları, Sözlerime başlamadan önce hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, Ramazan Bayramımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferinde bir araya gelmenin mutluluğunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bu güzel günde, siz değerli üyelerimizle ve bütün yönetim organlarımızla bir arada bayramlaşma merasiminde buluşmaktan şahsım adına büyük bir onur ve sevinç duyuyorum.

Bayramlar, sevgiyi, hoşgörüyü ve dayanışmayı hatırlatan, insanlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayan özel günlerdir. Bu kıymetli zaman diliminde, üyelerimiz ve iş dünyası temsilcileri olarak, hepimizin daha güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik içinde olması, sektörlerimiz ve iş dünyası için büyük önem taşımaktadır.

Maalesef bu bayram içimiz buruk. 6 Şubat tarihinde yaşadığımız büyük deprem felaketlerinin ardından birçok vatandaşımız hayatlarından, yakınlarından, sağlıklarından ve mallarından oldular. Biz bu önemli günler hürmetine depremzede vatandaşlarımıza destek oldukça güç bulacağız. Güç buldukça da daha hızlı şekilde ayağa kalkarak bu imtihanı da atlatacağız. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bu vesileyle Yüce Rabbimizden rahmet, yakınlarına ve sağlıklarını kaybeden vatandaşlarımıza sabır ve güç diliyorum.

Bütün İslam aleminin ve üyelerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin hepimize, ailelerimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

Manifesto Yayınlayacağız

Konuşmalarında seçimlerin önemine değinen Başkan Alan: “14 Mayıs’ta Ülkemiz ve İlimiz için son derece önemli seçimler var. Bu seçimlerde birbirinden değerli Adaylar var. Ramazan vesilesiyle biz iş dünyası olarak bu süreçte izlemede kaldık. Kimseyi kırmak ve incitmek istemedik. Artık Odamıza gelecek Sayın Milletvekili Adaylarımıza ileteceğiz, Sayın Genelbaşkanlardan ilimiz için beklentilerimiz olacak. İlimizin problemleri ile ilgili manifesto yayınlayacağız. Artık Elazığ’ın beklemeye tahammülü yok. Elazığ’ın sabrı yok, bağımsız Milletvekili Adaylarının çıkması da 

bunun bir göstergesi. Seçim sürecimizde “Susan bir başkan değil, konuşan bir başkan olacağımızı ifade etmiştik. Bizim için önemli olan Elazığ, Elazığ’ın şaha kalkması, Elazığ’ın hak ettiği yere gelmesi. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takdir edersiniz ki Bayramdayız. Bu konuları vakti geldiğinde çıkıp konuşacağız. Sözlerimi bitirirken hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan Bayramınızı tekrar kutluyorum. Sağ olun, var olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Bayramımız Mübarek Olsun.

Bayramlaşma Töreninde misafirlere seslenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş: “Çok kıymetli Yönetim Kurulu Başkanım, Değerli Meclis Üyelerimiz, İş Dünyamızın kıymetli temsilcileri, Güzide Basın Mensuplarımız, Her yıl düzenli olarak düzenlenen bayramlaşma törenine hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Ramazan Bayramımızın sizlere, ailelerinize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl bayramı içimiz buruk kutluyoruz. 6 Şubat depremlerinden dolayı 11 ilimizde çok büyük kayıplar verdik. Bu vesile ile depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. İş dünyamızın beklentileri var. Önümüzdeki süreçte Başkanımız ile birlikte bir yol haritası çizeceğiz. Bayramın Ülkemize ve İlimize Hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

AdminAdmin