SPOR
Giriş Tarihi : 10-07-2023 15:56

ELAZIĞ’A BİR ŞAMPİYONLUK DAHA KAZANDIRILDI

7-9 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi.

ELAZIĞ’A BİR ŞAMPİYONLUK DAHA KAZANDIRILDI

10-11 yaş kızlar kategorisinde yarışan ve ilimizi temsil eden El-Aziz Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü öğrencisi Buğlem Sare Deveci 49 okun 47 sini tam isabet ettirerek kendi yaş grubunda rekor atışa imza atmış olup Türkiye 1. si olarak ilimize bir şampiyonluk daha kazandırdı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsil eden ve  El-Aziz Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü öğrencisi olan Buğlem Sare Deveci’ye başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı sporcumuz  49 okun 47 sini tam isabet ettirerek bir rekora imza atmış. Daha nice başarılarının olmasını diliyor şampiyonumuz Buğlem Sare Deveciyi ve hem Klüp Başkanı olan hem de Antrenörü olan  Erdem Özdemir’i tebrik ediyorum” dedi.

AdminAdmin