GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-05-2021 21:04

Elazığ'da 19 Mayıs kutlaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı.

Elazığ'da 19 Mayıs kutlaması
"

Elazığ'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıldönümü nedeniyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Sentetik Futbol Sahasında etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Emniyet Müdürü Celal Sel, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Gençlik Merkezi gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik meşale yakılmasıyla başlarken saat 19.19'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı koreografi eşliğinde okundu. Mehteran takımının konseriyle devam eden etkinlik havai fişek atılmasıyla sona erdi.

 

Gönüllülerden Aylin Güngör, "Gençlerimiz pandemi döneminde çok fazla sıkılmıştı. 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık. Elazığ Gençlik merkezinin sentetik sahasında coşkuyla, sosyal mesafemize uyarak, maskelerimizi takarak bir kutlama yaptık. Atatürk'ümüzün yakmış olduğu meşaleyi 102 yıl sonra biz bugün aynı heyecanla yine yaktık, taşımaya devam edeceğiz"diye konuştu.
 

Gönüllülerden Taha Eren Çelik ise,"pandemiden sonra yaptığımız ilk kutlamalardan biriydi. Çok verimli geçti sağ olsun valimiz ve belediye başkanımız da teşriflerde bulundu. Bunun için mutluyuz. Umarım daha nice kutlamalarımız pandemisiz olur inşallah"dedi.

Haberin Galerisi : Elazığ'da 19 Mayıs kutlaması
AdminAdmin