GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 14:59

Enstrüman ve Konservatuvara Hazırlık Kursları Sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Enstrüman ve Konservatuvara Hazırlık Kursları Sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin, müziğe ve sanata gönül veren yetenekleri desteklemek için gerçekleştirdiği etkinlikleri devam ediyor. Başkan Şerifoğulları’nın, 2019 yılında başladığı insanı merkeze alan gönül belediyeciliği yolculuğu doğrultusunda; Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün tertiplediği enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarına yoğun katılım sürüyor.

Musiki Toplulukları Grubu'nun uzman eğitmenleri tarafından hafta içi saat 10.00-16.30 arasında devam eden kurslarda; trompet, bağlama, kanun, keman, ud, cümbüş, ritim ve klarnet gibi müzik aletlerinin eğitimi veriliyor.

Öte yandan 13-45 yaş aralığında kursiyerlerin iştirak ettiği kurslarda, konservatuvara hazırlık ve halk oyunları eğitimi de veriliyor.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 5’inci katında devam eden ve ücretsiz olan kursların yanı sıra, 15 Ocak Pazartesi gününden itibaren de yeni dönem müracaatları alınmaya başlanacak.

AdminAdmin