GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-10-2023 17:10

ETSO'da Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Elazığ Valisi Dr.Ömer Toraman, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

ETSO'da Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Valimiz sorun ve problemlerimize hızlıca çözüm üretiyor.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “İş Dünyasının temsilcileri olarak şehrimiz için attığımız her adımda ortak çalıştığımız, mesai paylaştığımız, her türlü sorun ve problemimizi rahatça ifade edebildiğimiz Sayın Valimize, huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Elazığ TSO Avantaj Sistemimizi duyurduk. Bu kapsamda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimize sunduğumuz ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledik. İçerisinde bulunduğumuz zorlu ekonomik süreçte, üyelerimizin Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmanın farkı ile birçok alanda mal ve hizmet alımlarında avantajlı koşullar elde etmelerini sağlayacak stratejiler geliştiriyor, anlaşmalara imza atıyoruz.

Üyelerimize eğitimden sağlığa, ulaşımdan konaklamaya, gıdadan akaryakıta kadar tüm farklı sektörlerde firmayla özel işbirliği anlaşmaları gerçekleştirerek, üyelerimizin ürün ve hizmetlerden en avantajlı şartlarda yararlanmasını amaçlıyoruz.

Projemizde, hem üyelerimizin indirimlerden yararlanacağı hem de üye işyerlerimizin tanıtımının yapılacağı network ile çift taraflı fayda sağlamayı planlıyoruz.

Proje kapsamında, Odamız ile indirim protokolü yapan firmaların indirim oranları ve firma tanıtımları, odamızın tüm sosyal medya ve web platformlarından, SMS ve Mail kanallarından üyelerimize belirli periyotlarda iletilecektir.

Üyelerimiz, anlaşma sağladığımız kurum ve işyerlerinden, üye kartları, üye faaliyet veya sicil belgeleri ile yaptıkları alışverişlerde, belirlenen oranlarda indirimden yararlanacaktır. Sizlerden istirhamım, henüz başlangıç aşamasında olan projemizi sahiplenerek, duyurarak, üyelerimize anlatarak destek olmanızdır. Ben bu duygu ve düşünceler ile toplantımızın tekrardan hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Valimiz sorun ve problemlerimize hızlıca çözüm üretiyor.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş,

“Değerli arkadaşlar, bugün önemli bir misafiri odamızda ağırlıyoruz. Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak gelişmesinde vizyoner bir liderlik ortaya koyan, ilimizin kalkınması ve istihdama yönelik önemli katkılar veren valimiz sayın Dr. Ömer Toraman'ın meclis toplantımıza teşrif etmesi bizleri onurlandırmıştır. Şahsım ve meclisim adına valimize hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Sayın valim, sizlerin şehrin gelişmesi adına yaptığınız hizmetleri yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Elazığ'ın üretimini, ihracatını ve istihdamını kısaca şehrin ekonomisini ayakta tutan yatırımcıların sorunlarına gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten dolayı da hassaten teşekkür ediyoruz. Sizlere görev ve sorumluluk alanına giren birçok alan ile ilgili hizmetleriniz dışında, ilimizin sanayisi ve yatırımlarının yanında görmek, bizlere ayrı bir güç ve cesaret veriyor. Biliyoruz ki sorun ve sıkıntılarımız olduğunda bizleri dinleyecek, anlayacak ve sorunlarımızın çözümünde bizlere önemli destekleri olacak bir valimiz var.

Geçtiğimiz hafta odamız, Elazığ TSO avantaj sistemi projesini hayata geçirdi. Esasen bir çok odanın, üyeleriyle arasında imzaladığı indirim protokollerini, bizler kuvvetli bir girişimle, üyelerimizin birçoğunu siteme dahil edeceğiz. Böylece üyelerimiz kendi aralarında avantajlı koşullar elde edecek. Üyelerimize prestij katan bu sistemi hayata geçiren başta Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a ve ar-ge ekibimize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ben tekrardan odamıza ziyaretlerinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin ticaret dünyasına mensup insanlarının istişareye açık olduğunu belirten Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ise, üretim yapılan alanları sık sık ziyaret ettiklerini kaydetti.

Vali Toraman, Elazığ’ın geçtiği zor zamanların ardından bir dinamizm kazandığını ifade etti.

Elazığ Valisi Toraman ayrıca, yatırımcılara da kapılarının açık olduğunu vurguladı.

AdminAdmin