GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-06-2023 13:19

ETSO'da Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ın ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ETSO'da Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Temsil Gücü Hepimizi Gururlandırdı.

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, “ Ülkemiz ve ilimiz adına büyük önem arz eden bir seçimi geride bıraktık. 2.tur sonuçları ile cumhurbaşkanımız sn.recep tayyip erdoğan halkımızın teveccühleriyle yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Böylelikle artık istikrarlı bir şekilde önümüzdeki genel seçimlere kadar ülkemizin yol haritası belli oldu. Allah hayırlı ve uğurlu etsin.

Değerli meclis üyelerimiz; geçtiğimiz ay tek liste ile gidilen seçimlerde genel başkanımız sn.rifat hisarcıklıoğlu 79.TOBB Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçildi. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Ayrıca genel kurulda yönetim kurulu başkanımız sayın İdris Alan TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçildi. Bu temsil gücü hepimizi gururlandırdı.

 

Üyelerimize En Prestijli Hizmeti Sunmak İçin Çalışıyoruz

Kıymetli arkadaşlar; ilgili mevzuatımız gereği 6 aylık zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz meclis toplantılarımızın çoğunluğuna katılmayan meclis üyelerimizin üyeliklikleri düşürülmüştür. Meclis üyelikleri düşen arkadaşlarımızın yerine sn. Ümit Er ve sn. Emre Kılıç kardeşlerimiz meclis üyeliği görevine getirilmiştir. Yeni görevleri hayırlı ve uğurlu olsun.

Üyelerimize en prestijli hizmeti sunma düsturu ile çıktığımız yolda; geçtiğimiz ay içerisinde odamız ve özel hayat hastanesi arasında imzalanan protokol ile üyelerimiz ve 1. Derece yakınları, her türlü sağlık hizmetinden net %25 indirimli yararlanabilecekler.

Ayrıca haziran ayı meslek komite toplantılarımız bu hafta içerisinde gerçekleştirdik. Komite üyesi arkadaşlarımız, üyelerimizin sorunları ve bu sorunların çözümleri noktasındaki yol haritalarını görüştüler. Bizler de meclisimizde bu konuları görüşerek, süreçleri nasıl daha hızlı neticelendirebiliriz sorusuna yanıt arayacağız. Göreve gelmeden önce de belirttiğimiz gibi komple bir bütünün parçası olarak üyelerimiz için çalışıyoruz.” Dedi.

AdminAdmin