GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-07-2023 15:58

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası gerek ilimizde gerekse depremin etkilediği diğer illerdeki binaların incelenmesi sürecinde saha çalışmalarında görev alan 63 akademik ve idari personele teşekkür belgesi verildi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Fırat Üniversitesi olarak deprem bölgelerine her türlü desteği sağladıklarını belirterek, bu süreçte her türlü fedakârlığı gösteren akademik ve idari personeller ile öğrencilere teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası deprem bölgesindeki illerde gerçekleştirilen bina denetim, inceleme, numune alımı ve saha çalışmalarında göstermiş oldukları gayretlerden dolayı Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Teknik Bilimler MYO, Organize Sanayi MYO, Baskil MYO, Karakoçan MYO ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı akademik ve idari personeline Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

AdminAdmin