GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-06-2023 15:24

GENÇLİK MERKEZİ SINAV KALEMLERİNİ ÖĞRENCİLER İÇİN TOPLADI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Elazığ Gençlik Merkezi Çalışanları ve Gönüllüleri hafta sonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda üniversite adaylarına verilen sınav setlerini, öğrenciler için topladı.

GENÇLİK MERKEZİ SINAV KALEMLERİNİ ÖĞRENCİLER İÇİN TOPLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığının ''Tek Kullanımlık Sanma Sakın Çöpe Atmaya Kalkma'' sloganıyla başlattığı ''Genç Dönüşüm'' projesi kapsamında YKS’nin yapıldığı sınav merkezlerinin önüne gitti.

Elazığ Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Ekibi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) verilen sınav setlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kolları sıvadı.

Hazırladıkları geri dönüşüm kutuları ile sınav merkezi önünde sınava giren adaylardan ÖSYM'nin dağıttığı sınav setlerindeki kalem, silgi ve kalemtıraşları talep etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Gençlik Merkezi Çalışanlarımız ve Gönüllü Gençlerimiz,  ÖSYM'nin sınav esnasında öğrencilere dağıttığı sınav setlerini toplayıp ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere özellikle köy okullarımıza ulaştırıyoruz. Gençlik Merkezimizin yaptığı çalışmalarda ziyaret ettiğimiz köy okulları ve dezavantajlı yerlerde topladığımız setleri buralar da dağıtıyoruz, hem farkındalık hemde paylaşım adına yapılan bu çalışmalardan ötürü Gençlik Merkezi Ekibimizi yürekten kutluyorum, ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin