GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-07-2023 17:51

KIZILAY ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖZEL BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRILMASI AMACIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Kızılay Elazığ Şubesi özel bireyler ile coşkulu bir gün geçirdi. Müzik eşliğinde eğlenen özel bireyler sonrasında yemek yiyerek güzel zaman geçirdiler.

KIZILAY ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖZEL BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRILMASI AMACIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Kızılay Elazığ Şubesi özel bireyler ile coşkulu bir gün geçirdi. Müzik eşliğinde eğlenen özel bireyler sonrasında yemek yiyerek güzel zaman geçirdiler… Etkinliğe fiziksel ve zihinsel engelli özel bireyler ve aileleri katılım sağladı.

Kızılay Elazığ İl Merkezi Başkanı Rahman KIZILKAYA yaptığı açıklamada:

“Yaşayan her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Özel bireylerimizin sorunlarına sahip çıkmak, kalıcı çözümler üretmek için çaba göstermek, sadece özel bireyleri ve ailelerini ilgilendiren bir husus değil, toplum olarak bütün kesimlerin sorumluluğundadır...

Türk Kızılay Elazığ Şubesi olarak özel bireylerimizin topluma kazandırılmasına yönelik olarak düzenlediğimiz düzenli etkinliklerimizde bugün Sivrice ilçesinde bulunan Akpınar Mesire Alanında düzenlediğimiz piknik ve eğlence programında özel bireylerimizi ve ailelerini misafir ettik. Bundan sonra da özel bireylerimize yönelik etkinliklerimiz devam edecektir. Etkinliğe katılım sağlayan misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin