GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 10:49

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver: “MHP Milyonların Umudu Olmuştur”

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasında emeklilere de memur maaşlarına yapıldığı gibi seyyanen zam yapılması çağrısının kamuoyunda heyecanla karşılandığını belirterek, “İnşallah Sayın Genel Başkanımızın çağrısı olumlu karşılık bulacak ve milyonlarca emeklimiz artan hayat pahalılığı karşısında daha rahat bir nefes alacaktır” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver:  “MHP Milyonların Umudu Olmuştur”

CUMHUR İTTİFAKI SORUNLARI ÇÖZMEYE MUKTEDİRDİR…

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Seçim bölgelerimizdeki emeklilerimizden gelen çok sayıda talep Sayın Genel Başkanımız tarafından grup toplantısında dile getirilerek, artan hayat pahalılığı karşısında emeklilerimizin maaşlarında yeni bir düzenleme ihtiyacını dile getirmiştir.

 

Sayın Genel Başkanımız, ‘Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir’ ifadelerinde bulunarak milyonlarca emeklinin beklentilerine karşılık olarak MHP’nin duruşunu ortaya koymuştur.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir. Cumhur İttifakının tam destekleriyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında göreve başlayan ikinci dönem kabinesi, Türkiye ekonomisinin maruz kaldığı risk ve tehlikeleri en aza çekmek için kolları sıvamıştır.

 

Grup toplantımızın ardından seçim bölgelerimizden binlerce teşekkür ve destek mesajları gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisi olmaya devam etmektedir. Bütçe imkanları doğrultusunda inşallah milyonların beklentisi olan yeni bir düzenleme TBMM çatısı altında kanunlaştırılacaktır. Sürecin hayırlı olması temennisiyle saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin