GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2023 10:40   Güncelleme : 02-04-2023 10:54

MHP Milletvekili Aday Adayı Çoban: “Hemşerilerimiz, Bilge Liderimizi coşkuyla karşıladı”

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni vesilesiyle Elazığ’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte teşrif eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi karşılayan heyette yer aldı.

MHP Milletvekili Aday Adayı Çoban:  “Hemşerilerimiz, Bilge Liderimizi coşkuyla karşıladı”

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni vesilesiyle Elazığ’a teşrif eden Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi Elazığ’da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti.

Çoban konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Lider Dr. Sayın Devlet Bahçeli’yi karşılamada ve havalimanında uğurlamada kısa bir sohbet etme imkanımız oldu. Bilge Lider Dr. Sayın Devlet Bahçeli’ye, kendilerini ilimizde ağırlamaktan onur duyduğumuzu ifade ettik.

14 Mayıs seçimlerinin Türk milletinin, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı için yeni bir destan yazma tarihi olduğuna sürekli olarak işaret eden Liderimiz, Elazığ ve Elazığlı hemşerilerimize seslendi.

“Yolumuz bugün yine aydınlanacak. Üzüntüleri bırakacağız, acıları aşacağız, yuvaları kuracağız. İnsanlarımızı mutlu, kardeşlerimizi güçlü yapacağız” demesini önemsiyoruz.

Bizler de, liderimizin çabasına destek vereceğiz, 14 Mayıs 2023 tarihine kadar liderimizin emirleriyle, azim ve gayretle halkımızla kucaklaşmaya ve seçimlerin ülkemizin geleceği açısından kritik öneme sahip olduğuna dair bilgilendirme çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz.

Bilge Liderimizin tavsiye ve önerilerini çok kıymetli bir kazanım olarak hanemize yazdık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bu ziyareti bizlere güç ve moral vermiştir. İnşallah 14 Mayıs tarihinde şehrimizi mahcup etmeyeceğiz” ifadelerinde bulundu

AdminAdmin