GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-06-2023 20:17

Milletvekili Işıkver Ağın Halkıyla Buluştu

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında Ağın ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ağın Belediye Başkanı, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların sorun ve beklentileri değerlendirildi.

Milletvekili Işıkver Ağın Halkıyla Buluştu

HER BİR SORUNUN ÜZERİNE KARARLILIKLA GİDİLECEK…

MHP Elazığ Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında Ağın ilçesinde muhtar ve vatandaşlarla buluştu. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyen Işıkver, şehrin bütüncül bir yaklaşım içeresinde tüm sorunlarının üzerine kararlılıkla yürüyeceklerini ifade ederek, “Çok kıymetli Belediye Başkanım, değerli kurum ve kuruluşlarımızın müdür ve yöneticileri, kıymetli muhtarların ve değerli Ağınlı’lar bugün ilimizin bu güzide ilçesinde sizlere biraraya gelmiş olmaktan öncelikle çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Seçim sürecinde ifade ettiğim ve 23 vaadimiz arasında yer alan halk buluşmalarımızı devam ettiriyoruz.

 

Bugün Ağın halkının kadın, erkek, genç ve ihtiyar demeden bu alanda toplanarak bizlere gösterdiği ilgi her türlü takdirin üzerindedir. Öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızı ve sizleri ayrı ayrı dinledik. Kurum müdürlerimiz mevzuatlar çerçevesinde kendi alanlarıyla ilgili bir çok soruyu cevaplandırdılar. Şu hususun altını özellikle çizmek istiyorum. Şehrimizin bütüncül bir yaklaşım içerisinde tüm ilçeler ve köyleriyle birlikte çözülmedik bir tek sorunu kalmayana kadar bu mücadelemiz kararlılık içerisinde devam edecek.

 

TBMM çatısı altında almış olduğumuz önemli görevler ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakının takdir ve destekleriyle ilimizin kronikleşmiş her bir sorununu ilgili bakanlıklar nezdinde inşallah her birlikte bir bir çözeceğiz.

 

Ağın ilçemiz, kartpostallara konu olacak güzellikle nadide bir vatan parçası. Bu güzel yörenin kalbi güzel insanlarının her zaman hizmetkarı olarak koşturacağız. Yerelde çözülebilecek her bir sorun kısa sürede sonuçlanacak. Bakanlıklar düzeyindekiler ise ısrarlı takip ile inşallah neticelendirilecektir. Ben bu düşüncelerle, gösterilen yoğun ilgi ve destekler için başta muhtarlarımız olmak üzere, her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin