GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-07-2023 13:46

MÜSİAD Başkanı Gürkan’nın Ankara Temasları

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MÜSİAD Başkanı Gürkan’nın Ankara Temasları

Elazığ Milletvekilleri ve Elazığlı bürokratları ziyaret eden Gürkan ve beraberindekiler, temaslarının ardından Elazığ’a döndü.

 

Ankara ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirme yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ’ın her açıdan gelişmesi için çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, misafirperverliklerinden ötürü ev sahiplerine teşekkür etti.

 

Gürkan açıklamasını şöyle sürdürdü; “MÜSİAD olarak yönetim kurulumuzla birlikte tabiri yerindeyse Ankara’ya çıkarma yaptık. Seçilen Milletvekillerimizi, Elazığlı Bakan Yardımcılarımız Sn. Av. Şuay Alpay’ı ve Sn. Mehmet Sağlam’ı, Tedaş Genel Müdürü Sn. Ömer Sami Yapıcı’yı ve Ankara’da bulunan Elazığlı iş insanlarını ziyaret ettik. Siyaset sahnesinde şehrimizi temsil eden milletvekillerimizle yaptığımız görüşmeler gayet verimli geçti. Şehrimiz için tespit ettiğimiz sorunları (ilimiz mücbir sebep tarihinin uzatılması, MTV muafiyeti, ikinci OSB sorunları …vs) kendilerine aktarma fırsatı bularak çözme imkanı bulduk. Zaten kendileriyle sürekli iletişim halindeyiz. Sorunlara çok duyarlılar. Bu duyarlılık sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi ekonomik anlamda çok daha iyi noktalara getireceğimize yürekten inanıyorum. Ben bu duygularla misafirperverliklerinden ötürü tüm ev sahiplerine şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

AdminAdmin