GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2023 17:34

MUSTAFA BAHÇECİ’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci ve beraberindeki heyet, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

MUSTAFA BAHÇECİ’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan İdris Alan, “Üyelerinin haklarını savunmada son derece maharetli olan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Sayın Mustafa Bahçeci ve beraberindeki heyet ziyaretlerimize geldiler. Göreve seçildiği günden itibaren sahada aktif çalışan, Sendika üyelerinin sorunlarını ve problemlerini dinleyen, çalışkan bir şahsiyet. Ziyaretleri esnasında yaptığı çalışmalar hakkında bizlere bilgiler verdi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyasının gelişimine katkı sağlamak, istihdamı artırmak ve Elazığ'ın ekonomisini desteklemek adına çalışmaya devam ediyoruz. Sendika temsilcilerimizle görüşerek işçilerimizin hakları, kazanımları hakkında bilgi ediniyoruz. Tekrardan kendilerine ve heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

İdris Alan, Elazığ için bir şans

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci: “Sayın İdris Alan Başkanımıza, kabulleri için teşekkür ediyorum. Bugün buradayız çünkü iş dünyası, sendikalar ve çalışanlar arasındaki işbirliğinin önemine inanıyoruz. Hizmet-İş Sendikası olarak olarak işverenlerle işbirliği yaparak daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak istiyoruz.

İdris Başkanımız sadece Elazığ İş Dünyası İçin değil, şehir ve bölge adına da büyük bir şans. Elazığ’ın bütün sorunlarını kendi problemi gibi sahiplenip, çözüm üretmek adına çalışıyor.

Elazığ iş dünyasının ve işçilerinin refahını artırmak için çaba gösteriyoruz. Bu ziyaret, sorunlarımızı paylaşmak ve ortak çözüm yolları bulmak için önemli bir adım.Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.

AdminAdmin