GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-06-2023 18:36

OSB ve ETSO Başkanları AK Parti İl Başkanını ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile birlikte AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

OSB ve ETSO Başkanları AK Parti İl Başkanını ziyaret etti

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Sayın Şerafettin Beyefendiyle takriben 1 yıldır çalışıyoruz, Elazığ’a güzel işler yaptığı kanaatindeyim. Bizde sayın başkanımızın ifade ettiği gibi yeni seçilen milletvekillerimize başarılar diliyoruz. Biz iş dünyası olarak odamıza gelen milletvekillerimizi takdir edersiniz ki bir manifesto yayınladık bu manifesto 13 maddeden oluşuyordu sağolsun gelen milletvekili adaylarımızın hepsi manifestomuzun altına imzalarına attılar. Burada Cumhurbaşkanlık makamını temsil eden Sayın Şerafettin Yıldırım ve Milletvekillerimizden ciddi beklentilerimiz var. Bizim amacımız şehrimizi hak ettiği refah seviyesine getirmek. Yani bölmeden şehri germeden kaldırım siyaseti değil de yani iş Elazığ’ın çıkarı, menfaati olunca yani hem muhalif olsun hem CHP olsun hem MHP olsun hem AK Parti olsun hepsi bir araya gelsin Elazığ için mücadele versinler biz böyle bir yönetim anlayışı bekliyoruz ki milletvekillerimizin hepsi de birbirinden değerli ve kıymetli. Bizde iş dünyası olarak bu beklentilerimizi de kendileri yerlerine getirirler bizde kendilerini alkışlarız” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: “ELAZIĞ’IN İSTİKBALİ PARLAK”

Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, “İnsanların beklentisi var, Elazığ’ın, toplumun beklentisi var hizmet anlamında daha çok çalışmaları lazım daha başarılı işler yapmaları lazım. Bunları bu dönemde de tahmin ediyorum bizde Elazığ Organize Sanayi olarak Elazığ’ın sanayileşmesi ve diğer sorunlarını Ticaret Sanayi Odası’yla bizlerle diğer sivil toplum örgütleriyle beraber bir uyum içerisinde ve fikir alışverişi ve projeler bazında çalışacak Elazığ’a katma değer sağlamaları kazım. Elazığ’ın istikbali parlak önümüzdeki 5 yıl ve ikinci 5 yılda bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Şayet bölgemizde deprem yaşanmış büyük bir afet olmuşmuş Elazığ bunu fırsata çevirmek zorunda bu anlamda da bütün arkadaşlarımız her alanda Elazığ’ın bütün kalkınma modellerinde, hizmet sektörlerinde, spor anlamında, eğitim sorunlarında, sağlık sektöründe her alanda iyi bir ivedi kazanarak mesafe ve yol almak zorundadır. Bunda milletvekillerimiz mutlaka her konuda öncelik etmeleri lazım. Yeni dönemde de Şeref Başkanımızla en iyi şekilde çalışacağımızı ve Şeref Başkanın yapmış olduğu çalışmalar bugüne kadar sağlık ve başarılı Elazığ’a faydalı işler yapmıştır” dedi.

 

YILDIRIM: “PAYDAŞLIK KÜLTÜRÜNÜ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Elazığ’ın vizyon projelerini hayata geçirecekleri bir süreç içinde olduklarını söyleyen Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi ve Ticaret Odası ile önceden olduğu gibi yeni dönemde de paydaşlık kültürü anlayışı ile hareket edileceğini söyledi. Yıldırım, “Şehrin büyük projelere, vizyon projelere ve sorunların çözümü ile ilgili paydaşlık kültürünün sindirilmesi gereken bir sürecin tam başındayız. Aynı zamanda bu insanlarımız, bu temsiliyetlerimiz şehrin kalkınması noktasında sürekli ellerini taşın altına koymuşlardır, doğal olarak beklentileri bu güçlü temsiliyetten sürekli yanında olması onların önünü açması onların sorunların giderilmesi noktasında ön ayak olunması. Dün olduğu gibi bugünde aynı hassasiyetle o paydaşlık kültürünü birlikte yapacağız çünkü bu şehrin ve ülkenin bu tür yaklaşımlara çok ihtiyacı var. büyük fotoğraftan bakacağız büyük fotoğrafı geliştirmenin altlıklarını oluşturacağız” dedi.

 

YILDIRIM: “ÇOK GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLEYECEK”

 

Yeni Yüzyıl vurgusu yapan Şerafettin Yıldırım, çok daha güzel günlerin geleceğini söyledi. Yıldırım, “Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesine 21 yıldır hizmet etmiş iktidar ve lider yeni bir yüzyıl projesi koyuyor. Bununda içine girdiğimiz zaman inanılmaz güzel şeyleri barındırdığı ama bu güzel şeylere kavuşabilmemiz içinde hep birlikte şuanda burada olan ve burada olmayan şehir için, ülke için paydaşlık oluşturabilen herkesle bu yeni yüzyılı inşa edeceğiz. Ben öyle inanıyorum ki çok güzel günler bizi bekleyecek. Tabi süreç içerisinde gerek ekonomik gerek diğer alanlarda ufak tefek sıkıntıların oluşması da doğaldır bunlarında tekrar düzeltilip yoluna koyulması gerekir” şeklinde konuştu.

AdminAdmin