GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2023 17:38

SAHALARDA KARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, profesyonel ve amatör takımların oynayacağı futbol sahalarının elverişli hale getirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SAHALARDA KARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Doğukent Hıdır Bilek stadı, Gençlik Merkezi Münir Yılmaz sahası, Ahmet Yılmaz sahası, İl Özel İdare futbol sahasında ekipler karla mücadele ederek yeni model ekipmanlar ile sahaların kullanılabilmesi için temizlik çalışmalarını dün gece tamamladı. Sabah da etkisini göstermeye devam eden kar yağışı dolayısıyla ekipler sahalarda herhangi bir sorun olmaması için çalışmalarını sürdürdü.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, “ Hem profesyonel takımlarımız hem de amatör takımlarımızın hafta sonu oynayacağı tüm müsabakalar için tüm hazırlıklarımızı yaptık fakat Cumartesi gece saatlerinde ekiplerimiz ile birlikte hazırlıklarımızı tamamladık ama meteorolojinin de bugün için yapmış olduğu uyarıya ve kar yağışının etkisini sürdürüyor olması dolayısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Özellikle kar küremede ve temizlemede gece geç saatlere kadar görev yapan hizmet müdürlerimiz, tesis amirlerimiz ve görev alan tüm cefakar Gençlik ve Spor  personellerimize çok teşekkür ediyorum. Oluşabilecek bundan sonraki tüm olumsuz hava koşullarında sahalarımızı yine hazır hale getireceğiz. Ben mücadele edecek ve  Elazığ’ı temsil edecek Entegre Solar Elazığspor ve 23 Elazığ FK Kulübüne ve Bal Liginde ilimizi temsil eden takımlarımıza ve tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin