GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-08-2023 14:21

Saraybosna Caddesi’ndeki Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Saraybosna Caddesi’ndeki Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Saraybosna Caddesi’nde asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kazı ve dolgu çalışmaları ile alt temel malzeme seriminin gerçekleştirildiği 1500 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şerit olan yol, çalışmaların ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza daha kolay bir ulaşım imkanı sunmak için şehir içi bağlantı yollarını güçlendirerek, hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu bir şekilde gidiş, geliş gerçekleştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda ekiplerin yoğun mesailerinin devam ettiği Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmaların ardından, bölgenin ulaşım kalitesi de artırılmış olacak.” denildi.

AdminAdmin