GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2021 20:56

Sivritepe Ak Parti'ye Üye Oldu

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube’de memur olarak uzun yıllar görev yapan hemşehrimiz Ahmet Sivritepe, emekliye ayrıldıktan sonra Ak Parti'ye üye olarak siyasete tekrar başladı.

Sivritepe Ak Parti'ye Üye Oldu
"

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünde 39 yıl görev yapan Ahmet Sivritepe, geçtiğimiz ay emekliliğe ayrılmıştı. Elazığ’ın sevilen isimlerinden olan Sivritepe, 1974 yılında başladığı siyasi hayatına Ak Parti'ye üye olarak devam etme kararı aldı.

Sivritepe, yaptığı açıklamada siyasi hayatına 1974-1975 yıllarında Milli Selamet Partisi gençlik kollarında görev alarak başladığını belirterek şunları söyledi,"Daha sonra 1976-1979 yıllarında Milli Türk Talebe Birliği okullardan sorumlu başkan yardımcılığı yaptım. 1980 yılında darbe oldu ve bizler 17 gün tutuklu kalarak sorgulandık, 17 gün sonra tekrar serbest kaldık. 83 yılında memuriyette 39 yıl 2 ay görev yaptıktan sonra emekli oldum. Allah nasip etti tekrar siyasi hayatımıza başlamış bulunmaktayız. Hakkın yolunda birçok görev aldım. O görevleri düzgün bir şekilde yürüttüm. Bugüne kadar yapmış olduğum hizmetler Allah içindir. Hiçbir beklentim olmadı. Bugünden sonra da özenle çalışacağıma ve hiçbir karşılık beklemeden vatanım ve milletim için çalışacağım"

AdminAdmin