GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-07-2021 20:08

'Sizi evimde görmek istiyorum' diyen çocuğa vali misafir oldu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, esnaf ziyareti yaptığı sırada yanına gelen Miraç Munzur, 'Sizi evimde görmek istiyorum, 5 dakika bile olsa bana zaman ayırın' dedi. Vali Yırık, bunun üzerine Munzur'un evine misafir oldu.

'Sizi evimde görmek istiyorum' diyen çocuğa vali misafir oldu
"

 

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bugün esnafları ziyaret ettiği sırada yanına 11 yaşındaki Miraç Munzur ile babası Mehmet Munzur geldi. Vali Yırık'la sohbet eden Miraç, 'Sizi evimde görmek istiyorum, 5 dakika bile olsa bana zaman ayırın' diyince Vali Yırık bunun üzerine, 'Bugün 6 gibi inşallah uğramak isterim' dedi. Esnaf ziyaretinin ardından Vali Yırık, saat 18.00'de Munzur ailesinin evine giderek misafirleri oldu. Ziyarette Miraç ve ailesiyle sohbet eden Yırık, Miraç Munzur'a tablet, kitap ve satranç hediye etti. Munzur ailesi de ziyaretinden dolayı Vali Yırık'a teşekkürlerini iletti. 
 

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il valilerine bayramlarda ve özel günlerde vatandaşların evlerine konuk olmalarını talimatlandırdığını belirterek şunları söyledi,"Bugün Kurban Bayramı'nın hemen sonrasında esnaf ziyaretleri yaparken çocuğumuz Miraç Munzur babası ile birlikte caddede gezerken bana rastladılar. Oradaki hasbihalden sonra Miraç, uzun süredir beni görmek istediğini belirtti. Tabi o içten gelen, samimi davetten sonra mutlaka en kısa sürede gitmeliyim diye düşündüm. 'O zaman bugün saat 18 gibi müsaitseniz gelmek istiyorum' dedim. Onlar da müsait olduklarını söylediler ve şu an itibarı ile Munzur ailesinin misafiriyiz. Gencimiz Miraç çalışkan, zeki, ailenin tek çocuğu. Allah uzun ömürler versin. Burada Mehmet bey kayınpederi, kayınbiraderleri ve ailesiyle mutlu bir hayat sürüyor. O da kendi işinde olan güzel bir Elazığlı hemşerimiz. Ben tabii ki vatandaşlarımızın arasında olmaktan son derece keyif alan bir idareciyim. Bir vesile bugün de gördük ki yapmış olduğumuz tüm bu faaliyetler vatandaşlarımızın da kalbinde, gönlünde yer ediyor. Ben Munzur ailesine bayram vesilesiyle bizi bu şekilde davet ederek ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Allah uzun ömürler versin, başarılar diliyorum"

 

Vali Yırık'ı evine davet eden Miraç Munzur ise,"Valimiz Sayın Erkaya Yırık esnaf ziyareti yaparken ben de karşına çıkıp bayramını kutladım ve şunu düşündüm. Sayın valimiz televizyonlarda izlediğimiz üzere çocuklarla birlikte ve ev ziyareti yaparken gördüm ve ben de şunu söyledim, 'inşallah bize gelir' dedim. Tüm duam buydu. Sonra 'Sayın valim bize de misafir olabilir misiniz' dedim. O da beni kırmadan geldi ve bizim Elazığ'ımıza böyle güzel kalpli bir valimiz lazımdı. Çok teşekkür ederiz"dedi.

AdminAdmin