GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-07-2023 17:34

TOBB Emekli Sandığı Doğu Anadolu Bölgesi Delegeleri Seçildi

Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Doğu Anadolu Bölgesi Delege seçimleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda Teşekkül Delegeleri; Aydın Taşbaşı / Pasinler TSO YK Başkanı, Naif Süer / Van TB YK Başkanı ve Üye Delegeleri; Burhan Topyüz / Bitlis TSO Genel Sekreteri, Vesile Şule Arslan / Erzincan TSO Genel Sekreteri olarak belirlendi.

TOBB Emekli Sandığı Doğu Anadolu Bölgesi Delegeleri Seçildi

Toplantının Açılış Konuşmalarını gerçekleştiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “TOBB Emekli Sandığı Doğu Anadolu Teşekkül ve Üye Delegeleri seçimlerine hoş geldiniz. Ev sahipliğini gerçekleştirdiğimiz bu önemli programda sizleri ilimizde ağırlamaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim.

 

Değerli Hazirun; Bölgede faaliyetlerini sürdüren oda ve borsalarımızın bir araya gelmesini, kardeşlik duygularımızı pekiştirmesi ve ortak problemlerimizin belirlenerek Ekonomi Surası’nda, TOBB Genel İdare Kurulu toplantılarında ve Yönetim Kurulu toplantılarında dile getirilerek çözüm üretilmesi noktasında son derece önemli buluyorum.

 

Sözü fazla uzatmadan seçimlere katılımlarınızdan ötürü salonda bulunan bütün Oda-Borsa Başkanlarımıza ve Temsilcilerine teşekkür ederken, göreve talip olan bütün delege kardeşlerime başarılar diliyorum.” dedi.

 

Daha sonra seçimlere katılım sağlayan temsilcilerin oylarıyla belirlenen listede; Teşekkül Delegeleri; Aydın Taşbaşı / Pasinler TSO YK Başkanı, Naif Süer / Van TB YK Başkanı ve Üye Delegeleri; Burhan Topyüz / Bitlis TSO Genel Sekreteri, Vesile Şule Arslan / Erzincan TSO Genel olarak neticelendi.

AdminAdmin