SPOR
Giriş Tarihi : 01-09-2023 10:51   Güncelleme : 22-04-2024 07:43

Türkiye Cimnastik Federasyonu Elâzığ İl Temsilcisi Ahmet Polat: 2024 Yılı Bizim İçin Zor Olacak

Türkiye Cimnastik Federasyonu Elâzığ İl Temsilcisi Ahmet Polat 2023 yılında katılım sağladıkları müsabakalar ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Elâzığ İl Temsilcisi Ahmet Polat: 2024 Yılı Bizim İçin Zor Olacak

2023 yılı içerisinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı adı altında katılım sağladıkları müsabakalarda üstün başarı elde eden Cimnastik takımının birçok ilke imza attıklarını dile getiren İl Temsilcisi Ahmet Polat, genel bir değerlendirmede bulundu.

Polat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’Elazığ olarak katılım sağladığımız müsabakalarda üstün başarı elde ettik. Cimnastik tarihinde bir ilki başararak kız ve erkek takımımız Analig’de Türkiye Finallerine katıldı. İl Temsilciliğimin 2. yılına girdim. Üstlendiğim bu görevde her katılım sağladığımız organizeye bizzat kafile başkanı olarak katıldık. İlk göreve başladığımda 1xbet türkiye üyelik şartları Yurdagül Yıldırım ve Fuat Fırat Ünlü hocalarımız görev yapaktaydı. Şimdi bu sayımız 9’a yükseldi. 5 bayan ve 4 erkek olmak üzere kadrolu ve ücretli olarak toplamda 9 antrenörümüz ilimizde görev yapmakta. Antrenörlerimiz sayısının artması evlatlarımız üzerinde daha ilgisini artırmakta. Her antrenörümüz kendi yaş ve kategorisine göre yönlendiği için başta Analig olmak üzere birçok organizede başarı elde ettik. 2024 yılı içinde şimdiden çalışmalarıma başladık. Alt yapıdan yetişen evlatlarımızı yeni sezonda bir kez daha Türkiye Finallere taşımak için haftanın 7 günü çalışmaktayız. Ailelerimizin Türkiye Finallerine katıldığımız için çocuklarını Cimnastige kaydını yapmak için yoğun bir ilgi var. Bu ilgi bizleri sevindirse de bir yönden de üzerimizde olan olumlu yükün farkındayız. Antrenörlerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl Eylül ayının sonu yada Ekim ayının başında yapılacak olan Parkur müsabakaya katılım sağlayıp 2023 sezonunu tamamlayacağız. 2024 yılında da başta Analig olmak üzere Parkur’da da ciddi çalışma içerisindeyiz. Hocalarımız 2024 yılında yine ilklere imza atan bir Elazığ takımı oluşturacaklar’’ dedi.

Polat, ayrıca bu sezon katılım sağladıkları organizelerde başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Spor Şube Müdürü Alaattin Özdemir ile Yurtlardan Sorumlu Müdür Oktay Arık’ın konaklama ve iletişim alanlarında çok büyük desteklerinin olduğunu vurgulayıp; teşekkürlerini sundu.

AdminAdmin