GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 14:33

ZİVER HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI VEYSEL DEMİRCİ, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yapılan hizmetler ve istihdam noktasında çeşitli istişarelerde bulundu.

ZİVER HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI VEYSEL DEMİRCİ, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Başta Elazığ olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde hizmet sektöründe adından söz ettiren Ziver Holding, çalışmalarını son derece titizlikle sürdürerek yapılan hizmetleri ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleştiriyor. Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ülke çapında yapılan hizmetlerin devlet yararına olduğunu ve istihdam alanında önemli bir ölçü oluşturduğunu söyledi. Demirci, yapılan hizmetlerin ve iş dünyasının içerisinde bulunduğu durumu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iletti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ziver Holding’i yaptığı hizmetler ve istihdam noktasında teşekkür etti.

 

DEMİRCİ: ÜLKEMİZE HİZMET VE İSTİHDAM NOKTASINDA Kİ GELİŞİMİMİZİ; CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın, gerek istihdam gerekse de yapılan hizmetler noktasında Ziver Holding’i takdir ettiğini söyleyen İş İnsanı Demirci; “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’ın çalışmalarımızı ve istihdam alanındaki gelişimimizi takdir etmesi yaptığımız hizmetlerin doğruluğunu bir kez daha gösterdi. Her zaman olduğu gibi ülkeme ve hemşehrilerime hizmet etmekten asla kaçınmam ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz.
Ziver Holding olarak geldiğimiz nokta devlet nezdinde takdir ediliyor. İstihdam ağımızı genişleterek devletimize gerekli hizmetler vermek için her zaman çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

DEMİRCİ: ÜLKEMİZE HİZMET AĞI NOKTASINDA SON DERECE HASSASİYETLE ÇALIŞIYORUZ

İş dünyasının içerisinde bulunduğu durumları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile görüşmesinde gündeme getiren İş İnsanı Demirci; “Ziver Holding olarak ülkemize hizmet ağını geliştirmek adına birçok girişimde bulunarak istihdam alanında güçlü bir ağ oluşturmaktayız. İş dünyasının karşılaştığı sorunlar noktasında sadece iş insanları zorlanmıyor. İstihdam alanında da ciddi sorunlar gündeme geliyor.
Ülkemize hizmet etmek için son derece hassasiyetle çalışıyoruz. Ülkemizin gelişmesi için çalışıp, her bir insanımıza ekmek kapısı olabiliyorsak bundan daha büyük mutluluk olamaz.
Ziver Holding olarak her zaman ülkemize ve vatandaşımıza yarar gözeterek hareket ediyoruz” dedi.

 

DEMİRCİ: SAYIN YILMAZ’IN ÜLKEMİZİ HER ZAMAN HER ALANDA EN İYİYE TAŞIYACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK

İş dünyasında gerçekleştirdiğimiz hizmetleri aktarımımız aşamasında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın son derece önem vererek ve hassasiyetle dinlediğini ifade eden Demirci; “Sektörümüz ülke ekonomisi açısında ciddi derecede önem arz etmektedir. Gerek iş insanları gerekse de emekçi kardeşlerimiz başta olmak üzere kalkınma hususunda birçok kişi hizmet sektöründen ekmek yemektedir. Hizmet sektörüne büyük emek ve önem veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’ın ülkemizi her zaman her alanda en iyiye taşıyacağından şüphem yoktur. Ülkemizde hizmetlerimize destek sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, devletimiz bünyesinde bulunan güçlü bakanlıklarımıza ve tüm ilgili birim kadrolarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin