GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-07-2023 12:41

ZİVER PETROL, OPET İLE YOLA DEVAM DEDİ!

Ziver Petrol A.Ş ile Opet Petrolcülük A.Ş arasında toptan ve perakende akaryakıt satışlarında 10 yıllığına yeni bir sözleşme imzalandı.

ZİVER PETROL, OPET İLE YOLA DEVAM DEDİ!

 Ziver Petrol A.Ş ile Opet Petrolcülük A.Ş arasında yapılan anlaşma Opet Petrolcülük A.Ş Satış Direktörü Denizhan Ege, Opet Yatırım Müdürü Barış Özdemir, Opet Saha Müdürü Kübra Döver ve Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci arasında Opet Genel Merkezinde imzalandı.

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirci: Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin günümüz şartlarında en iyi tercih noktası olması amacıyla; elimizden gelenin en iyisini Elazığ başta olmak üzere tüm ülkemiz için yapmaya çalışmaktayız. Her zaman ki gibi hizmette en üst kalitede olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. 

“YENİ BİR SÖZLEŞME İMZALAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ.”

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci; “Ziver Petrol A.Ş ile Opet Petrolcülük A.Ş arasında toptan ve perakende akaryakıt satışlarında yeni bir sözleşmenin imzalanması ülkemiz ve şehrimiz açısından önemli bir yer edinmektedir. Hizmet noktasında gerekli özen gösterilerek her zaman olduğu gibi özveri ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sözleşmenin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.

AdminAdmin