SAĞLIK
Giriş Tarihi : 20-12-2023 13:13

Risksiz, Güvenli ve Çevreyle Dost olan Düşük Akım Anestezi Kursu ilgi gördü

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi Konferans salonunda teorik ve uygulamalı Düşük Akım Anestezi kursu eğitimi verildi.

Risksiz, Güvenli ve Çevreyle Dost olan Düşük Akım Anestezi Kursu ilgi gördü

Düşük Akım Anestezi kursu eğitimi hakkında bilgiler veren Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat ERDEM, Fırat Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Demirel’e teşekkür etti. 

Prof. Dr. Ali Fuat ERDEM, kendilerine bu fırsatı verdikleri için, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE’ ye ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ’a Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği ve Yönetim Kurulu ve de bütün meslektaşları adına teşekkür etti. 

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat ERDEM, bugün yapmış oldukları kursun Düşük Akım Anestezi Kursu olduğunu, özellikle son yıllarda çevreye olan inovasyon ajanlarının ve anestezik gazların etkisinden dolayı bütün Dünyanın önemsediği bir konuyu ele aldıklarını ve bu ajanların atmosfere atılmasını minimalize etmek için bu kursu düzenlediklerini sözlerine ekledi. 

Prof. Dr. Ali Fuat ERDEM öncelikle teorik eğitimin verileceğini, sonrasında ise ameliyathanede pratik eğitim verileceğini söyledi. 

Prof. Dr. Ali Fuat ERDEM, gerçekleştirilen Düşük Akım Anestezi Kursuna yetmiş katılımcının iştirak ettiğini, bu katılımcıların burada olmasından dolayı bu kursun daha da önem kazandığını, çevre illerden gelen birçok meslektaşlarının bu kursa iştirak ettiğini, ekonomik anlamda önemli bir kurs gerçekleştirdiklerini, çünkü Düşük Akım Anestezi Kursunda yapmış oldukları snestezi tekniği ile aslında bu tekniğin daha önceden bilinen bir teknik olduğunu ve yeni alınan cihazlar sayesinde bu uygulamanın ciddi anlamda önem kazandığını ve kursun bundan dolayı da faydalı olacağına inandığını ifade etti.   

Düşük Akım Anestezi Kursu hakkında konuşan Fırat Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail DEMİREL, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem’e ve Yönetim Kurulu üyelerine bu kursu Fırat Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında düzenledikleri için teşekkür etti.   

AdminAdmin